Hier en Daar is een bedrijf waarbij de mensen centraal staan. Horeca waarbij de gast de belangrijkste factor is. Kwaliteit, ambacht en beleving zijn ondersteunend aan de verwelkoming, het verblijf en de wederkomst van de gasten. Kwaliteit is geen toeval, maar het resultaat van kennis en ambacht.

Doordat Hier & Daar met single estate coffee werkt, zijn de koffies uitgesproken van smaak en bieden een eigen beleving. Unieke smaken worden verkregen door terroir, productiemethode, brandprofiel en natuurlijk expertise en zetmethode van de barista. Om de beleving te optimaliseren, maakt Hier & Daar gebruik van verschillende bonen voor specifieke koffierecepten.

Met een focus op koffie en thee met een verhaal koos Chris Verstappen, eigenaar van Hier & Daar, voor de unieke smaak van Authentic Chai Masala. Chris: “aanvankelijk was ik sceptisch ten opzichte van de Lattes. Maar er is een sterke vraag naar Chai Latte. Bij het testen van verschillende producten kwam voor ons de Authentic Chai Masala als winnaar uit de bus. Een Chai latte met een duidelijke aanwezigheid van kardemom en gember. Bovendien is de Authentic Chai biologisch. Dat is ook belangrijk voor ons”.

http://hierendaar.nu/