Beste Chaiwallah,

Wat ben ik blij dat ik EINDELIJK na een zoektocht van jaren een lekkere chai latte thuis kan zetten. Zelfs met dolce gusto cups e.d. is het niet gelukt om een lekkere chai te vinden. Tot nu! Ik ben erg blij dat ik via een gesponsord bericht op facebook op jullie website terecht kwam. De gratis verzendkosten en het feit dat wij al 2 weken thuis werken was de doorslag om ons te verwennen. Zou dit een lekkere chai latte zijn?

Ik had een vermoeden dat dit wel eens de chai latte kon zijn die ik een keer in een brasserie (redactie: De Kogelvanger in Breda) had gedronken afgelopen herfst. Ik had namelijk nog nergens eerder (en ik heb op veel plekken chai lattes gedronken) gezien dat je kon kiezen uit kaneel of honing vanille chai. Dit was inderdaad de chai latte waarvan ik er 2 had gedronken in dat brasserietje.

Mijn liefde voor de chai latte gaat ver terug, in 2011 waren mijn man en ik in New York en toen heb ik hem ook verslaafd gekregen aan de (S….bucks) chai latte. Samen zijn we sindsdien op zoek naar de perfecte chai. Bijgevoegd een foto van zojuist van onze dochter van 17 maanden. Gelukkig is zij ook een grote chai latte liefhebber. Bij de S….bucks wil ze altijd met een lepeltje mee proeven. En zoals jullie kunnen zien heeft jullie chai latte ook haar test doorstaan!

Bedankt voor de snelle levering en jullie zien ons snel weer in de webshop!

Groetjes,

R, C en M.

Namen zijn bekend bij de redactie.

Heb je ook een leuke foto en reactie? Stuur deze dan op aan info@chaiwallah.eu en maak kans op gratis chai latte.